Wie ben ik

Hallo welkom op mijn website. Mijn naam is Alette van der Heijden. Ik ben getrouwd en heb 2 lieve dochters.
Ik werk sinds 1999 als zelfstandig professioneel fotograaf en aangesloten bij de MPN.

logo_mpn

Mijn werk is mijn passie geworden. Ik fotografeer graag mensen, of het nu een vertederende foto is van een baby, een stoere foto van een tiener  of een gezellige groepsfoto voor opa/oma, ik maak er  een mooi kunstwerk van. De shoots vinden plaats in mijn studio of op een mooie buiten lokatie, natuurlijk is in overleg veel mogelijk.

Bruidsreportages zijn ook een van de favoriete, elke keer is het weer een uitdaging om van die dag een mooi verslag te maken. Ik vind het dan ook altijd een hele eer om bij die bijzondere dag aanwezig te mogen zijn.
De fotostudio is alleen op afspraak geopend aan de Hoog beugt 9 in Heeswijk-dinther. Ik hoop hier nog vele mooie foto’s te mogen maken. 

 _N4A9179 profiel